Workshops voorjaar 2023

Beeldhouwen
Sandra Boots en Linda Biemans dragen Max hun passie voor het beeldhouwen over. Max heeft eerder al een werk van metaal gemaakt maar gaat nu aan de slag met speksteen en marmer.
>> foto’s

Broodplank branden
Semra Heydari gaat met studenten aan de slag met hout. Het ambachtelijke proces biedt niet alleen een praktische vaardigheid, maar ook een kans om zich te verbinden met de tradities van oude ambachten en de natuurlijke wereld.
>> foto’s

Fotografie 
Anita Hahyary begeleidt Laura enTristan bij hun ontdekkingstocht in de fotografie. Samen maken ze reportages van het VirTechRawArttraject. Dit heeft geleid tot twee tentoonstellingen van Laura’s werk en een derde tentoonstelling in de openlucht is in de maak.
>> foto’s

Hoe bereik je je levensdoel?
Elske Mooiman gaat met Simon aan de slag met technieken waardoor hij recht op zijn levensdoel af kan. Elske geeft bovendien een collegeworkshop waaraan een grote groep deelneemt.

Mediavormgeving
>> foto’s

Tekenen met Houtskool
Renske Schilt leert Max, Nick en Blaise de beginselen van het tekenen. Ze gaan dit avontuur aan met houtskool. Renske leert hen alles over vorm en perspectief.
>> foto’s

VR en AI
Bill Spinhoven laat Blaise kennismaken met AI en Anime online. Senne en Kevin experimenteren met VR.
>> foto’s

Vlinders Kweken
Irma Bruggeman leert Nick en Kevin hoe zij de koninginnepage kunnen opkweken vanaf eitje, tot rups, tot pop, tot vlinder. Deze prachtige vlinder is een wonder om te aanschouwen en te verzorgen, in alle stadia van haar metamorfose.
>> foto’s

Robot Bouwen
Kevin leert een kleine robot te bouwen die hij thuis met de afstandsbediening van de televisie kan bedienen.