Vrouwelijke Beeldtaal en Beeldvorming: Ontdekken, Begrijpen en Creëren

Attie Schipper,
zaterdag 27 mei, 14.00 uur

Deze interactieve lezing/workshop heeft als doel om de deelnemers bewust te maken van vrouwelijke beeldtaal, de invloed ervan op beeldvorming en hoe men dit eventueel kan toepassen in eigen creatieve uitingen.

Ontdek de kracht van vrouwelijke beeldtaal en beeldvorming met Attie Schipper, eigenaar en creatieve kracht achter De Lijn, een toonaangevend bureau voor Design, Reclame & Communicatie in Hengelo.
Tijdens deze interactieve lezing en workshop neemt Attie je mee op een inspirerende reis. Je leert hoe je de opgedane kennis kunt toepassen in je eigen creatieve projecten en communicatie-uitingen. Na deze lezing kijk je gegarandeerd met een nieuwe blik naar vrouwelijke beeldtaal en beeldvorming. Mis deze unieke kans niet!

Over Attie:

Met bijna 40 jaar ervaring in de creatieve sector, is Attie een gepassioneerd ontwerper, designer en communicatiespecialist. Als oprichter en eigenaar van De Lijn, bureau voor Design, Reclame & Communicatie in Hengelo, heeft zij haar expertise ingezet voor zowel profit als non-profit organisaties. Haar specialisaties omvatten huisstijlen, grafische vormgeving, corporate communicatie, logo’s, identiteitsprogramma’s, communicatiestrategieën, brochures en websites.

Naast haar werk bij De Lijn zet Attie zich ook in als businesscoach voor het ROZ, en Move2Social, waar ze startende en gevestigde ondernemers helpt met hun ondernemingsplannen en groeistrategieën. Bovendien is Attie actief als bestuurslid voor het Jeugdfonds voor Sport & Cultuur Hengelo-Borne en Humanitas Twente, waar ze haar passie voor maatschappelijke betrokkenheid en cultuur combineert met haar uitgebreide ervaring in communicatie en design.

deze lezing is georganiseerd in het kader van de foto-expositie Vrouwelijke Identiteit