Overlap Fashion Swap ad Werf,  8 t/m 11 februari 2023

Tijdens de Week van de Circulaire Economie kun je kleding ruilen op de Overlap Fashion Swap ad Werf. Lekker duurzaam en betaalbaar!

Zo werkt het

Neem fashionable, schoon, gestreken en intacte kledingstukken of accessoires (volwassen) mee, maximaal 5 items.

Je scoort punten met kwalitatieve en bijzondere stukken. Deze punten zijn weer in te wisselen voor andere items. Als je niet datgene vindt wat je zocht of na het ruilen punten overhoudt krijg je een puntenkaart voor een volgende swap. Geen punten? Dan is kopen (contant of pinnen) ook een optie of bij onvoldoende punten bijbetalen.

Kosten

de kleding wordt met zorg behandeld en gepresenteerd, daarom wordt er een servicebijdrage van €3,00 per persoon per swap gevraagd (een aantal dat ligt tussen de 1 à 5 stuks). Heb je nog punten over van de vorige swaps, neem ze mee!

En er is meer…

  • De Ecopolitan-jurk met prints van de Ecopolitan Magazines #2 en #3 is te zien en beide edities liggen ter inzage. Ecopolitan Magazine is een sustainable fashion magazine en wordt uitgegeven tijdens de Fashion Revolution Week. Hierin staan Nederlandse duurzame mode initiatieven o.a. ook diverse initiatieven uit Twente. Meer info: Ecopolitan Magazine
  • Een Fashion-Photo-Booth, schiet een leuke plaat en post je ‘nieuwe’ outfit op de socials.
  • In de kas liggen boeken en (sustainable) fashion magazines, gezellig met een bakkie leut erbij en wat lekkers.
  • Neem je kapotte sokken of trui mee om zelf te repareren (er is enig stopmateriaal, wol en naalden aanwezig, maar je mag natuurlijk ook zelf e.a. meenemen).
    Of gewoon lekker opwarmen bij de houtkachel.

Overlap Fashion Swap ad Werf
Overlap Events

Openingstijden
Woensdag, Donderdag en Zaterdag  van 12:00 – 18:00
Vrijdag 10 februari van 13:00 – 20:00