Finissage Nieuwjaarstentoonstelling, 29 januari 2023

Duo Stoepvrees
werk van Frans Zekhuis in het Havenmeesterkantoor

Je bent van harte uitgenodigd op de feestelijke finissage van de Nieuwjaarstentoonstelling op zondag 29 januari. Feestelijk omdat we die dag ook het Möllerwerfvenster in het Havenmeesterkantoor openen, waar het werk van kunstenaar Frans Zekhuis de komende acht weken te zien zal zijn.

Duo Stoepvrees

Je bent welkom op deze feestelijke finissage vanaf 13.00 uur wanneer singersongwriters Carmen Assink en Johan Coes van duo Stoepvrees de eerste tonen zetten.

Bill Spinhoven

Maak kennis met de AI opstelling van Mediakunstenaar Bill Spinhoven die het afgelopen half jaar heeft onderzocht wat kunstmatige intelligentie kan betekenen voor kunstenaars. Een spectaculaire primeur, want nooit eerder werd live publiek via een videocamera gekoppeld aan de beelden uitspugende AI en het resultaat is uitermate inspirerend.

Möllerwerfvenster

Wandel om 15.15 uur mee naar de opening van het Möllerwerfvenster in het Havenmeesterkantoor, een paar honderd meter verderop. Daarna vindt er een borrel plaats rond de open haard van onze werf.
Vanaf 17.00 uur kunnen de exposanten hun werk van de muur halen en meenemen naar huis.

De tentoonstelling is dit weekend en volgend weekend nog te bezichtigen van vrijdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur.