Dennis & Floortje breken uit en René breekt af

23 mei t/m 2 juni 2024
opening donderdag 23 mei om 19.30 uur.

Met de titel ‘Dennis Zanoni en Floortje van Loon breken uit’, exposeren wij in de Möllerwerf. Wij komen uit Almelo en voelen ons als in een warm bad in Hengelo. Wij willen graag laten zien wat wij maken. Wij laten digitale kunst en tekenwerk zien. Ieder van ons met een eigen karakter, van heel lieflijk, sprookjesachtig, huiselijk en alles met een rafelig randje en humor, droombeelden en fantasieën.

René Papavassiliu exposeert gedurende deze periode samen met ons.
René over zijn werk: ‘Ik maak digitale schilderijen en werk met digitale schilderprogramma’s, Photoshop-achtige programma’s en AI. Een Digitale Smurrie. Mijn werk gaat over de afbraak van het menselijk lichaam en seksualiteit bij ziekte.’

Bij beeldende kunst gaat het over het algemeen om het kijken. Dit doen wij met ons doorbreken van de realiteit en deformatie die als geurige bloemen aan de wand komen te hangen.
Burgemeester van Hengelo Sander Schelberg zal op donderdag 23 mei een openingstoespraak houden en wij laten hem een ketting doorknippen met een betonschaar. En daarna is de rest geschiedenis.

Trio Three of a kind verzorgt tijdens de openingsavond de muziek, met bekende liedjes uit jaren 80 en 90.