Nacht van de Haven, 26 november 2022

Op zaterdag 26 november, vanaf 18.00 uur, vindt op de nieuwe locatie Kunstwerkplaats De Möllerwerf de allereerste Nacht van de Haven plaats. Het evenement is bedoeld voor een breed publiek dat de lekkere dansbare muziek uit de jaren ’70 en ’80 zo gemist heeft! Met af en toe een smartlap. Voor vrijgezellen, stellen en ex-stellen luidt de ondertitel, m.a.w. iedereen is welkom.

Kunst is bijzaak deze avond. Hoewel fotografie wel een rol speelt om een nostalgisch havengevoel in de voormalige industriële werkplaats op te roepen. Geholpen door de imposante backdrop van de CTT-containerterminal, midden in de multifunctionele industriehaven van Hengelo. Mooi om zo deze locatie voor het eerst te leren kennen.
De timing is perfect, feitelijk de opening van het kerstfeestseizoen als je een beetje vooruit wil lopen op de befaamde Hengelose kerstmiddag.

De bezoekers van het evenement gaan niet alleen van hun favoriete pop classics genieten, maar ook lekker rondhangen, nieuwe vrienden maken of alleen maar kijken naar passend uitgedoste dansers.
En natuurlijk genieten van artisanale streekproducten want dit evenement is inclusief ‘foodtrucking.’ Het is ook nog eens een ‘mini-speciaalbierfestival.’

De Möllerwerf, Oude Boekeloseweg 33e, 7553 DS Hengelo
zaterdag 26 november, vanaf 18.00 uur tot 01.00 uur
entree: €10 (reserveren wordt aanbevolen)

Bestel hier je tickets (à €10,00)

meer informatie: Nacht van de Haven