Ruimte voor Kunst, thema Natuur, 1 t/m 16 oktober 2022

Ruimte voor Kunst is een initiatief van Metin Yirtici, Michael Stockfish, Nicole Schyns en Renske Schilt. Het initiatief nodigt kunstenaars uit te onderzoeken wat hen verbindt. Waar halen ze inspiratie uit, wat drijft hen kunst te maken en hoe kunnen kunstenaars uit verschillende disciplines zich met elkaar verbinden en elkaar inspireren?

In deze eerste tentoonstelling van Ruimte voor Kunst, met als thema Natuur, tonen ze een diversiteit aan foto’s, tekeningen en schilderijen in een omgeving die het publiek uitnodigt te kijken, te beleven en om zelf kunst te maken met materialen uit de natuur.

1 t/m 16 oktober 2022
donderdag t/m zondag, 12.00 – 17.00 uur

Foto’s van de opening

Bezoekersactie

zie voor meer informatie www.ruimtevoorkunst.nu